Monday, July 11, 2011

Racun : Anwar "dibunuh" oleh juak Sendiri??
Lihat FB diatas. Belum pon apa2 juak2 BERSHIT terlebih dahulu menyebarkan berita bahawa Anwar dalam keadaan kritikal. Ini semua untuk membangkitkan kemarahan pendemo yang lain. Dengan ayat yang lantang mengatakan anwar luka kepala dan kaki tetapi lain pula yang dibalut selepas itu.
Seorang penyokong tegar nie bermati matian mengatakan TENGKOK yang berbalut adalah kerana rusuhan dan balunan FRU @ Polis. Bila aku komen dalam FB nie terus diorang block!! sungguh touching diorang bila aku doakan moga Anwar selamat!! selamat jalan daaaa!...
Sah dia nie banggang sebab tak pernah ambil tahu pasal anwar sekadar membontot je. Sedangkan sakit tengkok tu dah dirawat di JERMAN selepas keluar penjara dan tetiba kembali semula sakitnya ketika BERSHIT 2.0!


... kalau sekadar untuk lakonan simpati hentikan lah.... dah muak derrr!!


Taktik menjelang PRU13 semakin dapat dikesan dan dihidu.... Semakin meningkat populariti Najib maka makin tertekan PR dan mula memohon simpati rakyat dengan menjadikan DEMO dan lakonan sakit mereka dalam memastikan keharmonian Malaysia tercemar!!!!No comments: