Thursday, May 19, 2011

Racun : Taktik burukkan Polis?!

Depa edar, depa kata Bn yang buat. Depa kutip balik, depa kata Polis tak buat kerja. Depa dah tengok, depa sendiri dah meleleh. Depa solat Hajat, depa tunggu petunjuk Allah ikut selera depa.

Hakikatnya DEPA tetap buta Hati dan fikiran. Tak payah la guna taktik lama zaman jepun @ komunis nie. Tak perlu la nak edar.. Dah tersebar satu Malaysia dan boleh download la......
bodoooooo!

.....................................................................

Polis tengok dan biarkan saja VCD lucah diedar secara terbuka


SELAYANG, 18 Mei: Pakatan Rakyat merampas 6,532 keping VCD lucah pelakon upahan mirip Datuk Seri Anwar Ibrahim ketika ia cuba disebarkan dalam majlis Solat Hajat di Stadium Selayang baru-baru ini.

Yang Dipertua PAS Selayang, Zaidi Abdul Talib dalam sidang medianya bersama Pemuda PAS dan Angkatan Muda Keadilan (AMK) berkata, yang menghairannya bagaimana penyebar VCD ini boleh terlepas dari tindakan polis kerana menyebarkan bahan lucah adalah satu kesalahan.

"Yang menghairankan saya mereka boleh edar VCD dan risalah tersebut secara terang-terangan walaupun program tersebut dikawal oleh polis dari petang sampai ke malam," kata Zaidi yang mempersoalkan kreabiliti polis yang bertugas pada hari berkenaan. Selanjutnya KEDAH LA..1 comment:

Anonymous said...

Ini kerja pundekutey lar