Wednesday, April 27, 2011

Racun : Ustaz Harun Din tak pernah baca Surat Khabar Harakah dan Keadilan?
Saya amat menghormati Ustaz Harun Din tak kira walaupon beliau sekarang nie berpartikan PAS. Hormat tetap hormat tetapi ada beberapa isu pasti akan berselisih pendapat dan pandangan tetapi masih dalam keadaan damai.
Berdasarkan pandangan beliau bahawa Membaca Utusan Adalah Haram pada saya ianya hanya pandangan peribadi beliau. Namun selama saya mengikuti perkembangan HARAKAH dan juga Suara Keadilan, peratusan (%) pembohongan, memecah belahkan ummah, fitnah dan gembar gembur tanpa asas oleh kedua dua akhbar adalah amat tinggi sekali berbanding Utusan yang kebanyakannya menulis berdasarkan fakta dan maklumat sahih. Walaupon akhbar HARAKAH dan SUARA KEADILAN sekadar untuk ahli namun pengedarannya amat berleluasa tanpa had dan batasan pembaca dan pembeli.

Selanjutnya di Blog HHALEM...

Fikir2kan lah.....

1 comment:

Anonymous said...

waa caya sama lu...spesikasi yang harun katakan sebab kenapa utusan haram dibaca oleh umat islam amatlah bersalahan bia dibanding ngan akhbar pas tu. Abenda..kalau kat orang haram kat sendiri halal. Beek tak payah macaaaaaa aper pun. akakakaaaa..untung gak orang buta hurup nih!