Friday, January 7, 2011

Gempur : Cakap siang pandang2, cakap malam dengar!!? Karpal tersentil teloqnya!!?


Karpal perlu jadi saksi kes liwat (utusan malaysia)

KUALA LUMPUR 6 Jan. - Ahli Parlimen Bukit Gelugor, Karpal Singh perlu menawarkan diri sebagai saksi kes liwat yang dihadapi Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Ahli Parlimen Wangsa Maju, Wee Choo Keong berkata, ini kerana Karpal pernah menyatakan secara terbuka dalam ceramah DAP di Hotel Federal pada 1997 yang beliau mempunyai bukti kukuh bahawa Anwar terlibat melakukan sodomi.

Menurutnya, sekiranya Karpal menolak berbuat demikian, ia secara tidak langsung memberi imej buruk kepada ahli Parlimen pembangkang itu kerana sanggup membuat kenyataan palsu di tempat awam.

"Saya tidak percaya Karpal sebagai pengamal undang-undang akan membuat kenyataan demikian tanpa mengenal pasti dan mempunyai bukti kukuh berdasarkan kenyataan Azizan Abu Bakar (bekas pemandu Anwar) bahawa beliau diliwat Anwar ketika itu.

"Bukan setakat itu, Karpal turut mendesak Peguam Negara ketika itu, Tan Sri Mokhtar Abdullah melakukan siasatan.

"Berdasarkan kata-kata Karpal sendiri 'saya akan pastikan fakta sebelum membuat kenyataan umum', saya pasti beliau telah menilai fakta yang ada sebelum membuat kenyataan umum itu," katanya dalam entri terbaru di blognya http://weechookeong.wordpress.com hari ini.

..................................................................................

Dulu dialah juara dalam menghentam anwar, dialah anjing yang menyalak dalam parlimen, dialah yang menghina anwar tetapi kini dialah pembela tegar!!

dan... kerana kenyataan dia lama dulu, seharusnya dia dihadapkan menjadi saksi. Jika menafikan apa yang dikatakan dahulu maka jelas dia tidak layak sebagai peguam kerana menipu dan menjaja cerita kotor selama ini!!!

bersedialah wahai kafir Karpal!!!

1 comment:

Bingai @ Bangang said...

ada ke lagi telur tu? kalau tersentil nanti kena dok hospital lagi. tunda lagi. perghhh