Friday, November 19, 2010

PANAS : Kaum India kena "liwat" dalam Pakatan Rakyat!!??Tak pernah dalam sejarah malaysia ada manusia yang terpaksa membakar diri untuk membantah sebarang tindakan. Tetapi apabila pembangkang menjadi kerajaan di beberapa buah negeri tindakan membakar diri nampak gayanya menjadi trend meluahkan kekesalan dan kekecewaan.
Di Penang contohnya seorang pemilik kedai sanggup mencurah petrol dan hampir membakar diri kerana sikap pemimpin kerajaan negeri.
Di Selangor pula seorang lelaki india sanggup membakar diri kerana isu kuil. Apalah malang nasib mereka ini selepas memberi 100% kepercayaan kepada PR tetapi tuba yg diperolehi sebagai balasan.
Dalam BN kita boleh lihat dimana kerajaan terlampau berlembut apabila melibatkan isu kuil. Beberapa jalan raya utama dilencongkan jauh dari yang sepatutnya hanya kerana adanya kuil di kawasan berkenaan.
Terkini, pemimpin india didalam PKR dan DAP semakin dipinggirkan setelah besama bekerja keras dalam pilihanraya yang lalu.

Seharusnya masyarakat india di malaysia sedar mereka telah dipergunakan oleh Anwar dan DAP dalam merialisasikan impian mereka menakluk Malaysia.

Cermin2kan lah.....

No comments: