Wednesday, November 24, 2010

Gempur : Hantu Belaan Makan Tuan!!?


silap daaaa.. ini "Hantu" lain!! (gambar hiasan)

"Demi Keadilan Semua, Satu Demo Besar-Besaran Akan Diadakan Sekali Lagi Di Perkarangan Dewan Sivik MBPJ Pada 27 Nov 10 Jam 10:00 Utk Tuntut Keadilan Kpd Sistem Parti Yg Korup Dan Tidak Adil Serta Mengenepikan Hak Ahli. Sekiranya Tuntutan Kita Masih Tidak Diambil Peduli, Satu Pengumuman Keluar Parti Bramai-Ramai Akan Turut Dibuat!!!


Sila Hadir Sebagai Tanda Sokongan. Parti Kita Bukan Utk Pemimpin Sebegini. Ayuh Tunjukkan Hak Anda"
SMS diatas membuatkan RAJA2 Lawak dalam PKr semakin panas. Manakan tidaknya mereka dahulu hulubalang demo ketika membela MAHARAJA LAWAK Anwar tetapi kini kecut apabila hantu2 Demo yang membantu mereka dulu bertukar melawan tuannya dek kerana atas nama KEADILAN!!

dan... dicelah2 pohon KUNYIT hangit muncul seorang TOK MOH tino kasi warning kat hantu2 berkenaan untuk tidak membuat onar sebarangan. Jika tidak, Hantu Raya @ Jawatankuasa PKR akan bertindak balas menggunakan makamah HANTU terhadap hantu2 yang nak berdemo!!...

hantu betullll!!! hahahaha
..............................................................

"Jawatankuasa PKR akan mengambil tindakan demonstrasi itu termasuklah dipecat yang dilakukan oleh golongan tertentu. Mereka sengaja mencetuskan huru hara kerana tidak berpuas hati dengan pemilihan parti"
Laporan Sinar Harian


Itu sedikit bingkisan insan yang bernama Latifa Koya, Ketua Penerangan PKR. PKR nampaknya semakin takut dengan suara akar umbi yang mahukan perubahan. Beliau mengulas perkara tersebut setelah hampir 500 ahli anggota PKR berhimpun di hadapan Dataran Shah Alam sebagai protes dan meminta De Facto PKR Anwar Ibrahim serta anak kesayangannya Azmin Ali agar meletak jawatan.

Latifa Koya ni gila orangnya. Dia lupa dia salah seorang yang menyalak setiap kali PKR menganjurkan demonstrasi. Apabila pihak Kerajaan bertindak menangkap mereka yang terlibat, pandai pula marah. Kata kerajaan zalim, diktator. Sekarang apabila terkena batang hidung sendiri, menyalak pula seperti anjing yang dahagakan pasangannya.


Sudahlah Latifa Koya. Janganlah hendak bersubahat atau berdolak dalik dengan penyelewengan kamu dan kumpulan2 kamu. Ahli2 PKR kini semakin sedar dan insaf akan pembohongan2 yang kamu lakukan.

Teringat pula kata2 sifu kau Koya. Siapa? Anwar lah. Anwar pernah berkata, "Tindakan Mahathir yang menghalang gerakan dan perhimpunan Reformasi seperti seorang Mamak Bendahara yang berkelakuan seperti Fir'aun".

Siapa sebenarnya Fir'aun ni.? Anwar, segala yang kamu bohongi, segala yang kamu tuduh, kini balik pada kamu semula.
......................................................................

sumber : Gelombang Wangsa Maju, The Unspinner, Melayu CinDia


2 comments:

blogenstarz said...

Larefa Koya ni adalah peguam yang suka kepada kes kematian.Samalah juga dengan peguam2 yang ada didalam PR.
Bila ada isu kematian,mulalah menyalak tak tentu arah... macam anjing betina kena suntut !

pacat said...

kes liwat anwar tk pula minat dia untuk bela...?? double standard tul la minah sorang nie!!