Thursday, October 14, 2010

PANAS : SIAPAKAH ULAMA PAS ITU??

Kenapa ulama PAS.... sebab ramai melayu yg percaya ulama PAS berbanding ulama lain seperti Mufti2 negeri dan guru2 pondok yang lain....

Nak tahu juga siapakah ulama tu dan apa komennya berkaitan laporan polis yang dibuat oleh Rasid. Adakah ulama ini beperanan penting dalam membuka keberanian Rasid untuk membuat pendedahan ini..................................................................................................................................................................................
Sumber memberitahu terlalu banyak kisah manis Rashid dan Anwar.

Antaranya sewaktu Anwar dalam penjara Sungai Buloh lah badan anwar di uliti lah Rashid. Rashid buat kerja part time sebagai tukang urut peribadi Anwar. Urut apa ? Urut semua lah. Mungkin mula-mula dia urut Anwar, kemudian Anwar pulak urut dia.

Kemudian lepas Anwar kuar penjara, Rashid kerja pulak dirumah Anwar. Sebagai tukang gaji merangkap tukang urut peribadi Anwar. Mula-mula tu nampak OK. But lama kelamaan nampak KO pulak. Azizah sendiri cemburu hubungan Anwar dengan Rashid. Bayangkan kalau isteri kita cemburu akan hubungan kita dengan orang yang sejantina dengan kita. Mesti ada undang disebalik mee, udang besar punya.

Rashid akhirnya mendapat hidayah. Dia betul-betul taubat. Dia jumpa ramai ustaz, termasuk seorang ustaz Pas yang bergelar ulamak Pas.

Setelah lama menyepi diri, kini Rashid keluar memberanikan diri memperjuangkan kebenaran dan keadilan untuk dirinya dan sahabat-sahabatnya yang lain yang selama ini menjadi mangsa manusia durjana.

sumber Blog WARISAN2057
................................................................................................

No comments: