Wednesday, September 8, 2010

idup ke mati.. idup ke mati.. mati ke idup???????

KPN percaya Sosilawati hidup

image

SHAH ALAM 7 Sept. – Polis percaya jutawan kosmetik, Datuk Sosilawati Lawiya dan tiga lelaki yang dilaporkan hilang bersamanya pada 30 Ogos lalu masih hidup dan kemungkinan berada di dalam negara.

Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan (gambar) berkata, pihaknya mempunyai maklumat yang mungkin dapat membawa kepada penemuan Sosilawati, pemandu peribadi dan peguamnya serta seorang pegawai bank.

Beliau bagaimanapun tidak dapat mendedahkan maklumat itu kepada media kerana dikhuatiri akan membahayakan nyawa keempat-empat mangsa yang hilang.

“Kita ada maklumat tertentu. Insya-Allah kita akan dapat jumpa mereka dalam keadaan selamat. Kita berdoa begitu,” kata beliau kepada pemberita semasa mengadakan kunjungan akhir sempena persaraannya di Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) negeri di sini hari ini.

Beliau berkata demikian ketika ditanya perkembangan kes kehilangan Sosilawati dan tiga lelaki yang dilaporkan hilang bersamanya.

Dalam pada itu, Musa memberitahu, pihaknya kini sedang mengesan seorang lagi peguam yang sepatutnya berurusan dengan Sosilawati berhubung kontrak jualan hartanah pada hari wanita tersebut dilaporkan hilang.

Sumber : Utusan Malaysia

.......................................................................................................

Semua tertanya2 apa cerita nie!!!!!...

Idup ke mati?

mati ke idup?

idup ke?

mati ke?

apa la nasibnya?

aidilfitri bakal menjelma... anak2 tertunggu2!!! hubby baru lagi la!!!!??

...... firasat den kata.. dah tak ada!!.. tu firasat den la.. harap tk betul la...


No comments: