Friday, September 24, 2010

Bersediakah anda?

BERSEDIA: INDIA AJAK MELAYU BERGADUH DI KUALA LANGAT- MELAYU JANGAN DIAM

Sekumpulan orang india telah membuat bantahan terhadap tindakan Majlis Daerah K.Langat yang telah membunuh 10 ekor anjing suspek dgn ubat pelali berdos tinggi kerana telah mengganas membaham ayam, kambing dan menyerang mereka yg berada d Ldg Gadong. Mereka telah beramai-ramai telah datang ke MDKL dan membuat kekecohan dan nyaris2 berlaku pergaduhan kerana telah mencabar orang MELAYU yg berada d situ supaya jika berani supaya memukul mereka.

Setelah itu mereka telah ke IPD K.Lgt dan dpercayai cuba membuat laporan Polis dan telah juga menimbulkan kekecohan yg nyaris2 menyebabkan berkalu pergaduhan kali ini d perkarangan IPD K.Lgt dgn org Melayu yg telah mula berkumpul di IPD. Tindakan segera pihak Polis telah berjaya meredakan keadaan. Ironinya kejadian ini telah turut d saksikan oleh suspek utama haramjadah yg berada d dlm Waja Polis yg berada betul2 d sebelah kejadian itu..


Amat menyedihkan mereka telah membawa dan mengunakan OKU yg berkerusi roda yg menaiki 2 Van sebagai sebhg dari yg membuat bantahan. Terdapat juga OKU berbangsa Melayu mungkin dipergunakan tanpa tahu apa tujuan mereka dtg. Menyedihkan juga terdpt seorg wanita Melayu bertudung dipercayai ahli PAS turut mempertahankan India tersebut..Memang celaka betul....kerana apa ye!Janganlah datang ke Banting hanya semata-mata hendak huru-harakan keadaan,cukuplah dengan apa yang telah berlaku.ORANG LUAR jangan nak tunjuk HERO kat Banting.Benda yang tak logik diketengahkan..dasar politik murahan!Akibatnya MDKL diserang,IPD Kuala Langat pun kecoh diserang sekumpulan dipercayai dari pakatan rakyat kerana semua bangsa ada..

Komen: Orang melayu harus bersedia apa-apa kemungkinan yang akan berlaku, tengok la kerana anjing pun dia orang sanggup menyerang polis, jika sosilawati dan 3 pembantunya itu adalah kaum india, kemungkinan perang akan berlaku


Sumber: pemudatelokdatok.blogspot


Read more: http://pengundisetiasungairapat.blogspot.com/2010/09/bersedia-india-ajak-melayu-bergaduh-di.html#ixzz10RwNTb4L

No comments: