Tuesday, August 10, 2010

Karpal Janji Takmau Jadi Peguam Tangguh Tapi Bohong Jugak!!!


oleh Mamu Chop Bulan

Kelmarin,Anwar bersama Jijah dan anak anak begitu ceria dek kerana janji peguam tangguh mereka Karpal Singh akan berjaya membatalkan tuduhan liwat terhadap Saiful.

Begitu ramai yang menghadirkan diri termasuklah skuad Komunikasi dibawah Ust Badrul Amin untuk memberikan sokongan.Kehadiran mereka agak ramai kerana dikhabarkan Anwar bakal terlepas kerana mainan teknikal oleh Karpal Singh.

Cubaan untuk mengalihkan isu daripada meliwat Saiful kepada hubungan Saiful dengan DPP Farah ternyata tidak membawa hasil.Apabila didapati hujah Karpal untuk mengaitkan Saiful dan Farah didalam afidavit gagal menyakinkan Hakim Datuk Yusof.

Menyerang kredibiliti DDP Farah ternyata gagal,Karpal berjanji untuk tidak menangguhkan lagi perbicaraan Anwar. Agak menarik selepas waktu rehat Karpal sekali lagi cuba putar belit isu.Cubaan untuk mengalih tumpuan kes liwat ternyata tidak berhasil. Seterusnya disini..

.............................................................................................

Terlampau banyak isu yang dia bohong.. dulu dia yg kata anwar peliwat tp sekarang dia lak yg bela. Kalau dulu boleh la nak memperkotakkatikkan system kehakiman tetapi kini makamah rakyat lebih berkuasa menilai siapa jujur siapa pembohong.

1 comment:

ISAC said...

Tuan mohon likkan blog...http://bumiyang.blogspot.com/