Saturday, August 7, 2010

GEMPAR! KISAH AZEEZ REMPIT YANG TERLAMPAU

Putera UMNO yang memasuki Gaza untuk menghantar bantuan kemanusiaan dan dijangka bakal berhadapan dengan masalah dan rintangan. Pengerusi Putera UMNO adalah Abdul Azeez Abdul Rahim, calon Parlimen Baling tetapi kalah.

Abdul Azeez Abdul Rahim sewajarnya melihat Bahagian yang diketuainya dahulu. Baling merupakan lubuk kepada PAS dan sehingga kini UMNO gagal menembusi sambil memberikan penjelasan dan mengubah persepsi penduduk di salah sebuah kawasan paling mundur di Kedah dan di Malaysia.

Putera UMNO tidak sewajarnya membazirkan wang dan tenaga dengan membuat bantuan yang bukan-bukan. Terdapat banyak keluarga di daerah Baling yang memerlukan bantuan, malah jauh lebih memerlukan berbanding orang Palestin di Gaza. selanjutnya disini..(house PK)
.................................................................................

Setuju sangat dgn komen2 bloger lain.. memang gaza perlu diberi perhatian tetapi baling dan kawasan2 lain dalam malaysia ini perlu diutamakan. Kera di hutan disusukan, anak dipangkuan mati kelaparan. Jangan salahkan orang lain kalau miskin tergar tetap wujud, jangan salahkan sesiapa jika reban ayam, kandang kambing menjadi tempat tinggal rakyat. Putera @ Pemuda wakil kerajaan perlu lebih bekerja keras menangani isu dalaman kerana mata rakyat hanya melihat sumbangan dalam negara bukan apa yg dilakukan untuk negara luar.

No comments: